marți, 15 februarie 2011

Comunicare

Vazand ca acest blog starneste un oarecare interes, va rugam sa votati in acel scurt sondaj ca sa stim ce va intereseaza sa gasiti aici.Va rugam sa si comentati postarile. Sa va spuneti parerea despre ceea ce noi scriem. Vrem sugesti de la voi, spuneti ce doriti sa gasiti haideti sa comunicam deschis si fara teama de gresala. Nimic nu poate  fi corect sau fals, bun sau gresit intr-o discutie libera intre prietei.Comunicarea este darul nostru asa ca haideti sa ne bucuram de el si sa vedem ce va iesi. Va asteptam alaturi de noi!

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca exista un astfel de blog. Si pentru ca ne-ai invitat la o discutie sincera, voi incerca sa fiu ca atare.
    Mi-as dori un site pt caransebes in care sa gasesc date de contact ale bancilor, cabinetelor medicale particulare, farmacii etc. De asemenea consider ca ar fi binevenit un forum in care sa discutam despre calitatea serviciilor din oras ori sa schimbam pareri despre n lucruri. Stiu ca pasurile mele depasesc granitele acestui blog, ca administrarea unui site presupune domeniu, costuri, resurse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da dar mai stiu si eu ceva ... ca impreuna totul este mai usor si toate acestea pot deveni posibile

    RăspundețiȘtergere
  4. comunicarea este utila... dar parca ne-am pierdut iar increderea... avem iar impresia ca 'lasa, tot nu se schimba nimic...' ne-a cuprins iar 'marea lehamite'... dar hai sa incercam sa fim optimisti ! Sa profitam de acest mare castig de a ne spune opinia deschis, fara frica, fara jigniri... stiti ce ma deranjeaza ? Ca cei din administratie se cearta intre ei in loc sa-i preocupe viata cetateanului... poate gresesc, dar asta este perceptia mea...

    RăspundețiȘtergere